Emilie i himmeln, vad tycker du nu?

 
Kära Emilie!
 
Hur ska vi göra? Vad ska vi tycka? Du fattar väl att du har satt mig lite grann i klistret med det du har lämnat efter dig.
Inte så tufft som när du bjöd in till ditt födelsedagskalas utan att berätta det för din mamma!!! Den historien skrattar jag åt fortfarande.Högt och hjärtligt!!!
 
Nej jag är inne på Teenmom2, den senaste säsongen. Jag vet att du gillade att titta på detta och du fyllde på tidigt med åsikter om de unga mödrarna och grabbsen/papporna.
 
Nu vet jag inte om det finns fler serier om unga mammor från USA men jag vet att danskarna kör också en omgång men tyvärr inte på mina kanaler.
 
Jag ser omgången med:
Jenelle
Chelsea
Leah
Kailyn
 
Och nu helt plötsligt så känns de som gamla bekanta...En dag ska jag leta på serien från början, om jag orkar.
Älskade Emilie i himmelen,saknade efter dig känns inte lika tuff nu när jag tittar på ditt favvoprogram. Även om jag ibland känner att min erfarenhet av livet blir lite irriterad på brudarna i tv:n.
 
Men vi tar det från här...Du kanske inte ser TeenMom där du är, så jag gör det här i stället.
 
Älskade unge! Saknar dig och skrattar med dig i mina tankar. När jag är riktigt ledsen så tänker jag på när du åkte på samma buss som din mamma...hon slumrade till, sov med öppen mun vilket vi vet ofta leder till en liten snarkning.Och du lät henne snarka!!!!
 
Kramkram från jorden / din moster FinaFiona